MEDLEMSTRÄFFAR INOM SEKTIONERNA 2019-2020

Sektion Östra:

Inbjudan till gemensam promenad söndagen den 27 oktober vid Valla Friluftsområde i Linköping.

Vi träffas vid Valla Friluftsområde i Linköping kl. 11,00 och går en sväng tillsammans i vackra Vallaskogen som ligger centralt i Linköping. Vi kommer också att prata om vad mer ni vill att vi ska göra tillsammans med våra härliga spetsar inom Sektion Östra.

Ta gärna med matsäck, möjlighet finns att grilla korv för er som vill det.

Sista anmälningsdag är 17 oktober via sms eller mail.
Om deltagarantalet blir färre än 8 personer skjuter vi på promenaden till ett bättre tillfälle.

För anmälan och information kontakta Johanna Penttinen
info@vegallagard.se eller mobil 0706-274568

Vägbeskrivning:
Från E4, ta av vid trafikplats 111 Linköping västra, kör in mot Linköping.
Vid rondell ta av 2:a höger mot Valla Friluftsområde (Stratomtavägen).
Kör några hundra meter längs med koloniområdet och parkera vid stora parkeringen där.
GPS: Stratomtavägen 583 30 Linköping, Latitud 58,4015  Longitud 15,5857

Hjärtligt välkomna till en trevlig aktivitet med Sektion Östra i Linköping

Sektion Södra:

Välkomna till  medlemsträff på Möllergården Ängelholm söndag 17 november kl. 11,00-15,00 !

Tema för träffen är Vandra med hund/föreläsning samt medlemsträff, hundar är också välkomna.

Efter föreläsning blir det lättare förtäring och umgänge kring våra raser och klubben.

Träffen genomförs vid minsta antal deltagare 8 personer, anmälan senast 31 oktober pga bokning av lokal och föreläsares förberedelser.

Förfrågningar/Anmälan: informationskmgk@gmail.com eller 0708-169576 ( Elisabeth)

TRÄFFAR UNDER PLANERING 2019-2020

Sektion Södra:

Bankeryd Jönköping, onsdag 27 november, kvällsträff vardagskväll i ny träningshall.

Vi umgås och har möjlighet att träna tillsammans och kör julknytis som vi brukar.

Mer info kommer inför denna träff, genomförs vid minsta antal deltagare 8 personer.

Förfrågningar/Anmälan: informationskmgk@gmail.com 0708-169576 (Elisabeth)

Välkomna till trevliga medlemsaktiviteter med Sektion Södra inom SKMGK !

GENOMFÖRDA TRÄFFAR 2019-2020

Sektion Västra hade medlemsträff på Ljungskile Friluftsklubb lördagen den 5 oktober 2019
Tipspromenad, fika, aktivering och lättare lunch

Sektion Södra anordnade BPH i Håkanstorp Vara söndagen den 6 oktober 2019