STYRELSE 2018-2019 KONTAKTUPPGIFTER

Ordförande:
Johanna Rydnemalm, Dolomitgatan 7, 247 63 Veberöd , 0739-686831, Johannarydnemalm@gmail.com

Vice ordförande: Carina Linné

Sekreterare: Eva Ohlsson

Kassör/Medlemsregister: Ann-Mari Lundberg

Ledamot: Maria Larsson

Suppleant: Anki Olsson

Suppleant: Marie Andersson

Suppleant: Camilla Bratt Björkebro

Suppleant: Elsmari Nilsson

Styrelsens mailbox och material till hemsida: styrelse@skmgk.se

Valberedning
Sofia Nordvall, Maria Lif, Eva Andersson

Revisorer:  Christina Elmsäter och Jonas Öhrn
Revisorssuppleanter: Lennart Elvingsson och Ylva Glimfelt

"OM OSS" PRESENTATION

ORDFÖRANDE

Johanna Rydnemalm heter jag, bor i Lund med min sambo och vår lilla dotter Alice.

Har varit aktiv i denna styrelsen under 3års tid nu. Är utbildad Allmänlydnads instruktör, har gått SKK´s uppfödarutbildning, håller på att utbilda mig till ringsekreterare nu under året.

Jag är ägare till Rydnemalms kennel och har en mindre uppfödning på
Klein- Mittelspitz samt Långhårig Collie.
Tränar och tävlar med våra hundar, allt i från spår, IPO, lydnad, agility.

Stora intresset ligger i att ställa ut. Åker runt en del i Eroupa på hundutställningar.

Jag brinner för mina raser och sträva alltid efter en sund och frisk hund.

Johanna R styrelsesida

SEKRETERARE

LEDAMOT

B06BCFF9-4DE2-4239-B5F0-2A199862CC82

Jag heter Maria Larsson och jag är upp växt på en gård där vi hade allt i från vandrande pinnar till hästar .

Lever till sammans med min sambo och 2  barn
Tillsammans har vi kenneln Vildhöjdens

Hejsan

Jag heter Marie Andersson och bor med min sambo i Dingle,som ligger mellan Uddevalla och Strömstad.

Djur har alltid legat mej varmt om hjärtat:) Har haft djur runt mej i stort sett hela livet. Har haft allt från levande pinnar till hästar:):)

Idag har jag en mittelspitz kille som heter Maskot på snart 5 år. Jag tycker det är intressant och roligt att vara med på utställningar,där man träffar och lär känna många med samma ras.

Är med i brukshundsklubben där jag bor, där har jag gått kurser och varit med på föreläsningar. Har även gått en noseworks kurs och detta tränar vi på när tid och möjlighet finns.

GetFileAttachment

SUPPLEANT

Anki Olson heter jag och bor i Tvärån tillsammans med min man.
Tvärån ligger 3,5 mil från Piteå och 15 km från Älvsbyn.
Har gått utbildning till MH figurant men är ett tag sedan jag figurerade, höll på med det när jag hade Schäfer och även en liten uppfödning.
Jag är ägare till Kennel Tväråstugan och har en mindre uppfödning av Mittelspitz.
Mitt stora intresse är utställning och avel och mentalitet.
Har tränat och tävlat med Schäfer men tyvärr så har intresset för att tävla svalnat.

Har haft hund hela mitt vuxna liv, min första egna hund var Dvärg Pudel och sedan blev det Collie där jag även hade en valpkull men barn och arbete gjorde att jag inte fortsatte med uppfödning av Collie utan hade det enbart som familjehund.
Jag har även gått SKK uppfödarutbildning.

SUPPLEANT

Jag heter Camilla Bratt och bor med min man och son strax utanför Falkenberg.
Mitt hundintresse började redan som barn då jag rastade hela grannskapets hundar.
Har haft egen hund sedan jag flyttade hemifrån .
Min första mittelspitz skaffade jag 2011 och idag innehar jag kennelnamnet Lacepaws.
Intresse inom hunderiet är främst avel och utställning.

VICE ORDFÖRANDE

Carina Linné heter jag, bor i Klippans kommun i Skåne med min man, 2 tonåringar och våra hundar.

Det är jag som har Mittelstars Kennel och det finns 5 Mittlar i kenneln. Min första Mittel köpte jag 2011.

Jag är utbildad Allmänlydnads instruktör och Specialsök instruktör inom SBK där jag håller kurser.

Utställning är en stor passion som jag har och jag ställer ut så mycket jag kan.

carina

KASSÖR

Ann-Mari Lundberg  heter jag, bor i Jokkmokk med min man och 5 st hundar, 3 kleinspitz, 1 mittelspitz och 1 Jämthund som sonen äger. Jokkmokk ligger norr om polcirkeln ca 17,5 mil norr om Luleå. Min första kleinspitz köpte jag 2003, sedan har det blivit fler. Innan dess fanns Norsk älghund, Bichon Frise och Coton de Tulear i familjen. Jag har gått skk uppfödar utbildning, viltspårkurs nose work kurs. Spåra var väldigt roligt men 2013 diagnostiserades jag med glaucom , med stora synfälts bortfall, vilket gör att jag fick sluta med spår då jag har ganska stora problem att färdas i skogen. Idag så ställer jag ut mina hundar, med hjälp av min familj. Ska ta upp träning med Nose work igen. Jag innehar kennelnamnet Roliga Ställets kennel.

20180318_100746

SUPPLEANT

Hej! Jag heter Elsmari Nilsson och bor i Kungälv strax norr om Göteborg.
Har alltid haft ett stort djurintresse och har varit aktiv i både häst- och hundföreningar under många år.
Trillade in på rasen via en vän inom agilityn och fick då min första Klein, Zorro 6 år, vi får se om det blir fler😊 Intresserad av utställning och avel. Har också en blandras (JRT/Papillon) som heter Dogge och är 13 år!
Tänkte också ta och utbilda mig till ringsekreterare😊

Hundar som funnits i mitt liv har varit Drever, Old English Sheepdog och Jack Russell terrier❤️