STYRELSE 2017-2018 KONTAKTUPPGIFTER

Ordförande:
Marie Lagernäs, Skänstadsvägen 19, 516 32 Dalsjöfors, 0727-363400, marie.lagernas@telia.com

Vice ordförande / Webmaster:
Elisabeth Kytler, Granshult Katrineholm, 564 91 Bankeryd, 0708-169576, misobeli.tyska.spetsar@gmail.com

Kassör:
Maria Lif, Norra Parkgatan 45, 561 34 Huskvarna, 0733-199960, marialivf@hotmail.com

Sekreterare:
Suzanne Lindskog, Mo Östergård 2, 447 91 Vårgårda, 0706-607368, sekreterare@skmgk.se

Ledamot:
Johanna Rydnemalm, Sankt Hans Gränd 7C, 226 42 Lund , 0739-686831,
Johannarydnemalm@gmail.com

Suppleant:
Lena Sandström, Gullmarsberg 522, 451 95 Uddevalla, 0702-171944, lena.kaserna@gmail.com

Suppleant:
Viveka Braskén, Alingsåsvägen 76, 518 42 Sjömarken, 033-128696, 0735-036334, viveka.arvidsson@gmail.com

Styrelsens mailbox: styrelse@skmgk.se

Valberedning: Eva Andersson sammankallande, Sofia Nordvall, Jamie Isaksson

Revisorer:  Christina Elmsäter och Jonas Öhrn
Revisorssuppleanter: Lennart Elvingsson och Ylva Glimfelt

"OM OSS" PRESENTATION

ORDFÖRANDE

Marie heter jag, bor i Dalsjöfors. Har nog haft dom flesta djur som man kan ha, hund, katt, häst, kor, får, get, höns, ja listan kan göras lång. Min första egna hund var en afghan från Kennel El Khyria där jag hjälpte till. Labradoren kom in i mitt liv vid sjutton års ålder och finns fortfarande där.
Jag har under många år jobbat med avel, utställning och jakt. Mitt kennelnamn Mc Gredy´s blev registrerat 1980. Sedan ett par år är jag lycklig ägare av tre Kleinspitz, en för mig perfekt ras.
Jag är aktiv i en hundklubb nära där jag bor, vi har så mycket roligt tillsammans och tränar oss och våra hundar i olika färdigheter vilket jag egentligen gjort hela livet.  Jag har genomgått olika utbildningar, kurser och föreläsningar och nu senast ”En hund för alla”.
Man blir aldrig fullärd när det gäller hund, jag tror det är därför man fortsätter med sitt brinnande intresse. Jag har tidigare arbetat i olika styrelser och innehaft olika positioner där. Min förhoppning är att jag ska kunna tillföra något gott i vår rasklubb.

M L

SEKRETERARE

Suzanne heter jag, bor tillsammans med min man i Vårgårda.
Vi har Mosjöns Kennel och har en liten uppfödning av Volpino Italiano (vit) och föder även upp vita Kleinspitz.
Ställer ut mycket både i Sverige och i Europa, har lite agility-hinder hemma där jag aktiverar hundarna under sommaren. Har gått SKKs uppfödarutbildning och blev klar våren-16.
Har under 10-talet år även varit aktiv i Volpino Italiano Sällskapet

Suzanne bild hemsidan

LEDAMOT

Johanna heter jag, bor i Lund med min sambo och vår lilla dotter.
Vi har en kennel som heter Rydnemalms och har en mindre uppfödning på
Klein- och Mittelspitz samt Långhårig Collie.
Tränar och tävlar med våra hundar, allt i från spår, IPO, lydnad, agility och även en och annan hundutställning.

Johanna R styrelsesida

SUPPLEANT

Viveka heter jag, bor i Sjömarken utanför Borås tillsammans med min son och dotter. Vi har tre Mittelspitz och fyra Kleinspitz. Jag har en liten kennel som heter Rettx, är utbildad utställningsarrangör för specialutställning och CUA-certifierad utställningsarrangör. Vi är aktiva i en liten klubb utanför Borås och ställer ut en hel del, jag har gått SKKs uppfödarutbildning.

Skmk Viveka Brasken

VICE ORDFÖRANDE

Elisabeth heter jag, bor i Bankeryd strax utanför Jönköping, har raserna Mittelspitz och Pomeranian. Engagerad som mest inom utställning, är utbildad CUA (certifierad utställningsansvarig inom SKK) vilket kort innebär förberedande organisation inför utställning, är CUA inför klubbens kommande officiella rasspecialer i Leksand och Lidköping.
Tränar och tävlar i viss mån agility, trick, freestyle, lydnad och lite annat som tidvis faller in och hinns med, håller i utställningsträning/handling mm.
Är allmänlydnads-, freestyle- och agilityinstruktör inom SBK/SKK, engagerad inom utbildning/SBK och finns med i utbildningssektorn i Jönköpings BK, brinner för att på bästa sätt utbilda både ägare/förare och hund för ett positivt, engagerat och problemfritt hundliv.
Ständigt nyfiken på det mesta som har med hund att göra och speciellt intresserad av mentalitet, anatomi och genetik på mina raser. Går just nu uppfödarutbildning i Jönköping inom Småland-Ölands KK i ett stort härligt gäng med stor spännvidd inom avel och gedigen hundkunskap.

Funktionärsbild SKMGK

KASSÖR

Maria heter jag, bor i Huskvarna, har Kennel Mittlines tillsammans med min dotter. I hundstaben finns både Mittelspitz och Rottweiler. Hundarna aktiveras på Huskvarna Hundklubb och Jönköpings Brukshundsklubb samt visas på utställningar. Har gått SKKs uppfödarutbildning.

skmk hemsida Maria

SUPPLEANT

Lena heter jag, bor tillsammans med mina 4 mitteltjejer utanför Uddevalla i Bohuslän. Har en liten uppfödning, kennel Saltspring. Är aktiv inom Uddevalla BHK där jag bl a är verksam i utbildningssektorn. Håller igång hundarna med olika aktiveringsövningar under promenaderna samt ställer dem på en del utställningar. Har gått SKKs uppfödarutbildning.

suppleangbild