Inbjudan till SKMGK Jönköping

Inbjudan till SSUK Höganäs

Screenshot from 2021-07-05 11-25-57

KLUBBEN PÅ INSTAGRAM - skmgk.se

Klubben finns också på Instagram och heter där skmgk.se, välkommen att besöka oss.

Medlemmar får gärna "låna" Instagramkontot en vecka var och dela med sig av sin vardag med hund via bilder och kort text.  Klubben tar gärna emot förslag på medlemmar som skulle kunna få möjlighet att "låna" kontot under en vecka.

Har du tysk spets som är verksam inom terapi, vård, skola eller annan verksamhet med hunden i fokus - det skulle vara intressant att få följa er en vecka, hör gärna av er !

Kontakt: information@skmgk.se

Annelie 200720Vicki 200711Suzanne 200712Frida 200820Elsmari 200820Linda 200820Annika 200820

MEDLEM I RASKLUBBEN

Tack för att du vill vara medlem i din rasklubb !

Genom ditt medlemskap stödjer du klubbens ideella arbete under vår specialklubb SSUK - Svenska Spets- och Urhundklubben och SKK - Svenska Kennelklubben, baserat på rasernas standard FCI-97 och klubbens stadgar, för de tyska spetsarnas framtid !

För tävlan om årsbästa hundar räknas endast resultat om medlemsavgift är klubben tillhanda innan respektive utställning och/eller tävling.

Länk för ändringar namn, adress, tel, mail via SKK

Klubbens facebook-sida heter:
Svenska Klein-, Mittel- och Grosspitzklubben

SKK uppdatering COVID

Annonsering avel/uppfödning och medlemskap

På sidorna Avel - Uppfödare och Avelshanar har funnits ett antal kontaktuppgifter där medlemsavgift inte varit betald. Är man inte medlem tas kontaktuppgifter bort.

Flera ägare till en och samma avelshane liksom flera ingående personer i samma kennel ska alla vara medlemmar i klubben.

Titta gärna igenom era uppgifterna under Avel - Avelshanar och Uppfödare, hör av er om ni önskar uppdatera era kontaktuppgifter, så dessa är aktuella för både er medlemmar och besökare på hemsidan !

Söka medlemskap via SKK

Uppdateringar:
sekreterare@skmgk.se

Publiceringar / Webansvar

Uppdatering av uppgifter:
sekreterare@skmgk.se

skk bild

SSUK-logga1

Rosett 2019

Nytt om Kivra !

SKK värnar om miljön !
Vill du hjälpa till att värna om miljön?
Välj isåfall via din bank att få medlemsavier samt hundägarintyg som e-faktura. Väljer du inte e-faktura men är ansluten till Kivra så behöver du inte göra något, avier och intyg kommer dit per automatik.
Länk: KIVRA

Minnesanteckningar Medlems- och Uppfödarkonferens 2020

Change language

Medlemsrabatt Möllergården

10% medlemsrabatt på föreläsningar hos Möllergården i Ängelholm
Hemsida:
www.mollergardenshundcenter.se

Hemsidans format

Med tangenten Ctrl och minustecken eller plustecken ändrar man storlek på hemsidan, testa !